CarcassonneCZE @CarcassonneCZE Discord RSS

Vítejte na fóru věnovanému deskové hře Carcassonne! x

Zloděj - rozšíření (Nová edice)

téma založeno uživatelem Chmura - 23.11.2019, 9:52 |

...
Uživatele, kteří přidali do tohoto tématu příspěvek: [ZRUŠIT filtrování příspěvků]
Chmura 15 Kamzik 1 Karel 6 PetrM 1 PHeY 1 šmoula 7 TomasZez 12
OK, nevěděl jsem, že zloděj získá body až po uzavření města... Tím pádem v případě, že bych měl zloděje ve městě a v dalších tazích mi přijde kartička se zloději, tak bych ji mohl dát jinam a zloděje přesunout ? To bych bral - dobré v případě, kdy se mi naskytne lepší město pro loupení Usměvavý
Bylo by dobré to do srazu zkompletovat a udělat alespoň nástřel pravidel - je spoustu času, takže se nebojím, že by to neklaplo Usměvavý ...a na srazu to rozseknem jak se bude zaokrouhlovat a počítat Usměvavý
Odpovědět
(25.11.2019, 18:42)Chmura Napsal(a): No vypadá to zajímavě! Myslí si svoje Nesnáším, když mě někdo propojí mojí louku se svou! Naštvaný Za mě proč ne...
Jen nevím jak je to s tím, která cesta kam pokračuje... Asi bych dal jednu cestu rovnou a přes to cestu pomocí že díry, nebo co to je...i tak to může pěkně zamíchat loukama ...
Odpovědět
(25.11.2019, 19:46)Chmura Napsal(a):
(25.11.2019, 19:21)šmoula Napsal(a): Jen nevím jak je to s tím, která cesta kam pokračuje... Asi bych dal jednu cestu rovnou a přes to cestu pomocí že díry, nebo co to je...i tak to může pěkně zamíchat loukama ...

Nebo když už propojit vše tak rovnou cestu s mostem a druhá cesta dvě díry... Zmatený to by také šlo. Máš pravdu v tom, že není jasné kam která cesta vede! Šokován

Takovy přívozy na souši ...
ale s tím mostem to zní taky dobře... To bude ovšem ale zákeřná kartička...
Odpovědět
(26.11.2019, 0:19)TomasZez Napsal(a): Jinak ty 4 tunely co byli na tom mém obrázky byli zamýšlené všechny jako jedna spojená cesta. Jako je třeba bludiště, jak se @šmoula ptal odkud a kam která vede. Bylo by potřeba uzavřít všechny 4 východy při obsazení
Pokud ta tvá kartička, byla myšlena tak , že všechny cesty jsou propojeny, tak s tím problém nemám Usměvavý a tím pádem bych ji tam umístil - aspoň to bude zajímavy Velký úsměv
Odpovědět
(26.11.2019, 10:17)Karel Napsal(a): Omlouvám se, obrázkama tunelů jsem spíše myslel tyto cesty:
Protože ty tam nikde nejsou a jsou super zlodějský Zlý úsměv
To jsou spíš kartičky pro zloděje louky  Chamtivý
Odpovědět
No mě se ta kartička zdá moc silná....raději bych tam viděl tu co mám v příloze Usměvavý Varianta zůstává stejná (1 město a naproti němu cesta, jinak louka).
Ale hlavní slovou bude mít stejně @TomasZez Usměvavý

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
(17.12.2019, 17:31)TomasZez Napsal(a): Už je první, kompletní kus na světě. :) Moc díky Šmoulovi  za vyrobení a doručení figurek.
Doufám, že si ho se mnou na srazu zahrajete. Usměvavý
Super. Taky se těšíme na sraz, až si to zahrajeme Usměvavý
Měj jen možnost kartičky vidět na vlastní oči a musím říci, že jsou opravdu povedené Usměvavý
Palec nahoru... Vím že výroba kartiček není sranda Usměvavý
Odpovědět

Pravděpodobně související témata…
Téma Autor Odpovědi Shlédnuto Poslední příspěvek
  Zloděj - rozšíření (zimní krajina) Chmura 19 3 719 26.2.2020, 23:13
Poslední příspěvek: Chmura

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)